Fugning og facaderenovering af murer fra Hurup Thy og Thisted

Jan Hummelshøj har speciale i fugning og facaderenovering og har mange års erfaring i alt inden for reetablering, rensning og reparation. Vi ved at facaden har stor betydning for indbyggerne i et hus. Vi har flere kunder i både Thy, Thisted, Mors og Thyborøn.

Fugning og facaderenovering er essentielle aspekter af bygningsvedligeholdelse.

En ordentlig fugning sikrer, at bygningens ydre struktur forbliver tæt og beskyttet mod vejrets påvirkninger. En facaderenovering, forbedrer ikke kun bygningens æstetik, men også dens levetid og energieffektivitet.

Ved at kombinere disse to processer kan man sikre, at en bygnings ydre fremstår både smuk og funktionel i mange år fremover.

Vi stiller vores ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr, sætningsskader eller vanrøgt har gjort, at din facade ikke fremstår så smuk, som den burde.

Jan Hummelshøj har mange års erfaring med facaderenoveringer. Vi lægger vægt på det gode håndværk og den høje kvalitet.
Vi reetablerer, renser, og reparere facader på parcelhuse, villaer, beboelsesejendomme og kontorer. Vi klarer alt fra mindre vedligehold til større udskiftninger af murværk og bygningsdele.

Vi står som sagt for hele processen af Jeres facaderenovering, og vi kommer løbende med råd angående Jeres reetablering af facaden.

Vi er medlem af Byg Garatni, så du er sikret hos os.

Kontakt os for uddybende information og en vurdering på facaderenovering af dit hus.