Opsætning af nyt badeværelse eller renovering af badeværelset

Nyt badeværelse? eller bare en opfriskning af det eksisterende badeværelse så ved Jan Hummelshøj at badeværelset, som køkkenet, har stor betydning for indbyggerne i et hus. Vi opsætter nyt badeværelse og ombygger gamle badeværelser. Vi har flere kunder i både Thy, Thisted, Mors og Thyborøn.

Hvor køkkenet i stigende grad er blevet et sted mennesker mødes, er badeværelset i stigende grad blevet stedet, hvor der er fokus på dig og din velvære.

Derfor anser vi os selv som yderst kompetente, ikke mindst når det kommer til rådgivning. Vi lytter til jeres behov. Skal I have helt nyt badeværelse, lagt nye fliser på badeværelset eller skal I have en total ombygning?

Vi er med i både tendenser og trends, og der er ikke den opgave inden for udskiftning af badeværelser, som vi ikke har styr på.

Vi kommer i forbindelse med vores arbejde, med løbende rådgivning omkring nyt badeværelse eller ombygning af badeværelset.
Vi benytter kvalitetsleverandører, og det er din garanti for, at dit badeværelse vil blive bygget af markedets bedste produkter, så du kan få et badeværelse, der opfylder dine højeste ønsker for et sted at være dig selv.

Interesseret i at høre, hvad vi kan gøre for dig? Kontakt os endelig. Vi står klar til at rådgive dig og komme med et uforpligtende tilbud.

Vi arbejder i alle byer omkring Thy, bl.a. Thisted, Mors og Thyborøn.

 

Er dit nye badeværelse en del af en større renovering, hjælper vi dig også med det. Vi tilbyder totalløsninger, så er alt samlet i ét projekt.